Door oefening sterk en Fries kampioen!

Afgelopen zaterdag heeft Jelmer de Boer weer bewezen dat het motto dat je met de letters van onze vereniging kunt maken; “Door Oefening Sterk”, nog steeds geldt! Met bloedende blaren op zijn handen behaalde Jelmer het goud tijdens de Friese kampioenschappen turnen niveau 15 in Damwoude.

Jelmer had door de voorbereidende trainingen reeds blaren gekregen. Maar dat weerhield hem niet op om op de onderdelen ringen, rekstok, vloer, sprong, voltige en brug een uitmuntende oefening te laten zien. Zijn trainingsmaatje Ticho de Jong behaalde de bronzen medaille. Beide heren hebben zich geplaatst voor de districtsfinale in Hollandscheveld.

Wat hebben we toch een toppertjes bij turnvereniging DOS.

Onze herenpupillen nl Lasse,Axel,Antoine,Ticho en Jelmer met niveau 15 moesten zes onderdelen doen nl ringen,rekstok,vloer,sprong,voltige en brug. Jelmer is eerste geworden bij de Friese kampioenschappen te Damwoude en Ticho ging er met de derde prijs vandoor. Hierdoor hebben de twee heren zich ook geplaatst voor de districtfinale in hollandscheveld. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs namens ons bestuur,we zijn natuurlijk megatrots…..

jongens-fk-20-2-2016-niveau-15-01 jongens-fk-20-2-2016-niveau-15-02