Sinterklaasfeest bij  GV DOS  1 december 2014

Een beetje vroeger dan anders staan Dries en ik ( Marga) in de zaal om ons heen te kijken. Want er moest natuurlijk een leuke baan bedacht worden voor alle kinderen die deze middag hun feestje komen vieren. Al gauw hadden we hulp van de oudere jongens van Marike, en van ons bestuur.

Een parcours werd dan ook snel opgebouwd, en we waren dan net klaar toen ook de eerste kinderen binnen kwamen. Gezellig verkleed in de welbekende Pieten pakjes natuurlijk. En met de muziek op de achtergrond werd het al snel gezellig.

Snel bezig met klimmen en klauteren, waar deze kinderen dan voor komen. En wat we hadden uitgedacht, werd als leuk ontvangen. Het was daarom best moeilijk om de kinderen voor een pauze hun spel te laten onderbreken. Maar met het uitdelen van wat lekkers, en drinken, werd het dan toch even stil. En kon ik het gedicht van de Piet even voorlezen.

Ongeduldig als kinderen zijn, als ze plezier hebben, ging na het genieten van het lekkers het spel nog even door. Met op het einde als afsluiting natuurlijk het uitdelen van de diploma”s. Wel moeilijk hoor, om dan iedereen te herkennen, als ze zo leuk verkleed zijn. Maar volgens mij is dat prima gelukt. En kunnen we terugkijken op een geslaagde middag.

Groetjes Marga