Komende maandag 6 februari begint weer de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. GV DOS gaat dit jaar weer meedoen. Daar zijn we super blij mee! Vorig jaar hebben we maar liefst €1087,- opgehaald, waarmee we nieuwe toestellen hebben kunnen financieren.
Wij dagen iedereen uit om dit jaar meer munten dan vorig jaar binnen te halen. Wij denken dat dit kan door slim gebruik te maken van de spelregels van de Poiesz. Elke week zijn er veel munten te verdienen, door bijvoorbeeld speciale (bakkerij-)aanbiedingen te kopen. Let op onze Facebookpagina en de wekelijkse folder van de Poiesz bij welke boodschappen extra munten te verdienen zijn! Wij hopen dat u daar dan rekening mee wilt houden met uw boodschappen.
Ook is het mogelijk om munten te verdienen, zonder boodschappen te doen bij de Poiesz. Dit kan door online te stemmen op onze club via https://www.poiesz-supermarkten.nl/jsa-stemactie. De 50 clubs met de meeste stemmen krijgen 500 extra sponsormunten! Een mooie kosteloze uitdaging dus! Wij hopen dat jullie je papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s, oma’s, familie, vrienden, buren, kennissen vragen om op ons te stemmen. Dat kan bijvoorbeeld heel eenvoudig via WhatsApp of Facebook. We zullen jullie van de tussenstanden op de hoogte houden.
Wij hopen op jullie te kunnen rekenen!