Zaterdag 31 oktober j.l. hebben de drie springgroepen in niveau D en E van turnvereniging GV DOS uit Dronrijp meegedaan aan de springwedstrijden in Damwoude.

Voor de turnvereniging een zeer geslaagde ochtend aangezien ze met vijf medailles weer huiswaarts vertrokken.

De instappers Isa,Eva An,Anna,Marrit,Mette Marit,Linda en Manouk (6-8 jaar) hebben een fantastische morgen gehad.

Zo jong als ze zijn wisten ze zich goed te focussen op wat ze moesten doen.

Op het onderdeel lange mat maakten ze indruk door hun nette afwerking en dit leverde hun een 2e plaats op. Ook op de minitrampoline kast behaalden ze de 2e prijs. Ze hebben deze ochtend een geweldige prestatie geleverd.

De jeugd E Anne Rixt,Loïs,Luana,Berber,Femke,Mette en Isa Rixt ( 8-12 jaar) hebben ontzettend hun best gedaan, helaas geen prijs maar wel veel plezier gehad en weer een hele ervaring rijker.

De junior E Ilse Marije,Bente,Silke,Hester,Pleun,Lotte,Nynke en Sietske ( 10-16 jaar) hebben als laatste in de rij ook heel hard gewerkt.

Er werd op de trainingen hard gewerkt aan de sprongen op de diverse onderdelen en het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Het onderdeel lange mat werd heel netjes uitgevoerd en leverde hun dan ook terecht een 1e plaats op.

Bij het onderdeel minitramp valmat werden ze met een klein verschil 2e.

Ook op het onderdeel minitramp pegases behaalde deze geweldige groep met een klein verschil een 2e plaats.

Al met al was het een hele mooie ochtend met fantastische resultaten.

De leiding geeft aan erg trots te zijn op de prestaties van de meiden en bedanken bij deze de diverse moeders die deze wedstrijd voor de club tot een groot succes hebben gemaakt.