DOS Dronrijp op facebook

3 weeks ago

DOS Dronrijp

En ook de video van gister staat online!Friese Kampioenschappen groepsspringen 24-11-2018 DOS Dronrijp Minitrampoline springtoestel B lijn: 15.350 4e plaats Airtrack A lijn: 25.450 2e plaats Minitr... ...

View on Facebook

4 weeks ago

DOS Dronrijp

SPRINGSTERS DOS WEER FRIES KAMPIOEN!

Vandaag was dan de eerste wedstrijd van het seizoen voor ons team, het Fries Kampioenschap in Dokkum. Het team deed mee aan de volgende onderdelen:

Airtrack A niveau
Trampoline pegases B niveau
Trampoline valmat B niveau

Het team was goed voorbereid, maar helaas kreeg Sanne deze week last van een vervelende blessure. Hierdoor kon zij maar 2 sprongen mee springen en moest er nog hard getraind worden door de invallers.

Op airtrack ging het niet zoals de voorgaande jaren, er werden grote fouten meegenomen. De tegenstander sprong erg netjes en wij eindigden met een verschil van 0.35 punten op de 2e plek.

Daarna was de pegases aan de beurt. Dit toestel ging ook niet als gepland, met 3 vallen kan je het echt wel vergeten. Hier werd het team alsnog 4e.

Na 2 uren wachten was dan eindelijk het laatste toestel aan de beurt, trampoline. Deze serie werd goed gesprongen, maar de tegenstanders waren ook goed. Toch waren we meer dan 1.5 punt beter dan de nummer 2 en werden we verdiend Fries Kampioen op trampoline!

Al met al een mooie wedstrijddag, de volgende wedstrijd is het NK microteam in Heerenveen op 2 februari!
...

View on Facebook

2 months ago

DOS Dronrijp

In verband met een renovatie aan de vloer in de gymzaal aan het Stimlân vervallen deze week alle lessen van DOS. Vanaf volgende week hervatten we alle lessen. Excuses voor het ongemak! ...

View on Facebook

2 months ago

DOS Dronrijp

Wij hebben ons weer opgegeven, Fingers crossed dat we mee mogen doenStaat jouw club of vereniging al ingeschreven voor de Jeugd Sponsor Actie? Je hebt nog 2 weken de tijd: www.poiesz-supermarkten.nl/jsa

Psst, hebben jullie al besproken hoe jullie straks zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten gaan verzamelen?
...

View on Facebook

2 months ago

DOS Dronrijp

Gymnastiekvereniging DOS wenst iedereen een fijne vakantie toe!
Er is tijdens de vakantie geen les, die hervatten we vanaf maandag 29 oktober weer.
...

View on Facebook

2 months ago

DOS Dronrijp

Aangepaste tijden groepsspringen donderdag.

Vanaf as donderdag 18 oktober zijn de tijden van het groepsspringen op donderdag avond gewijzigd. De indeling is nu als volgt:

17:00-18:00 jongens D/E lijn
18:00-19:00 meisjes D/E lijn
18:00-20:00 dames A/B lijn

Groeten het bestuur en leiding
...

View on Facebook

3 months ago

DOS Dronrijp

We gaan weer turnpakjes en trainingspakken bestellen! Ben je toe aan een nieuw (wedstrijd) turnpakje of een trainingspak? Of heb je er nu nog niet een en wil je dat graag, geef dit dan deze week door aan je trainer/trainster en dan zorgen wij ervoor dat je een turnpakje of trainingspak krijgt!

De tweede en derde week van oktober (8-14 en 15-21 okt) gaan we passen, zodat de juiste maat besteld wordt.

Prijzen compleet trainingspak: €25,00
Prijzen (wedstrijd) turnpakje: €41,00 tm maat 164 en €43,00 maat S,M,L
...

View on Facebook

3 months ago

DOS Dronrijp
View on Facebook

4 months ago

DOS Dronrijp

Vanaf vandaag starten alle lessen weer bij DOS, laten we weer bewegen! ...

View on Facebook

5 months ago

DOS Dronrijp

Namens het bestuur en de leiding van Gymnastiekvereniging DOS wensen wij iedereen een fijne en sportieve zomervakantie toe! ...

View on Facebook

5 months ago

DOS Dronrijp

Het heeft even geduurd en het is alweer bijna een week geleden, maar wat hebben wij toch een top uitvoering gehad!

Gasten kwamen binnen op de rode loper en wanneer we het niet vertrouwden werd er door onze geweldige security's ff goed gefouilleerd. Onze paparazzi fotograaf kon natuurlijk ook niet ontbreken.
Bij binnenkomst werd iedereen opgewacht door onze gastvrouwen en vond iedereen zijn/haar plek.
De uitvoering werd gepresenteerd door onze " Oscar" Ellen tevens voorzitster van Dos. Deze avond was ontzettend gevarieerd waarbij leden van jong tot oud meededen. Tussendoor werden er filmpjes gedraaid van wedstrijden en uitvoeringen uit vroegere tijden. Dit alles onder leiding van ons geweldige bestuur bestaande uit Ellen,Femmy,Anna en Hermien.
Maar laten we vooral onze leiding van alle groepen ook niet vergeten en al onze vrijwilligers die deze avond tot een onvergetelijke avond hebben gemaakt. Iedereen ontzettend bedankt, hieronder een overzicht van foto's van deze topavond, kijk en geniet!
...

View on Facebook

6 months ago

DOS Dronrijp

Nynke wint brons op FK turnen!

Gister mocht Nynke Postma (senior D) het wedstrijdseizoen afsluiten op het FK turnen in Joure. Omdat de eigen trainerstaf aan het voorbereiden was voor de uitvoering, werd Nynke begeleidt door Peter Spies van Pegasus Lemmer, Peter bedankt!

Nynke turnde niet een vlekkeloze wedstrijd, ze viel een keer van de balk en sprong ging ook niet zo goed. Omdat Nynke eigenlijk zo snel mogeijk door moest naar de uitvoering, zou ze de prijsuitreiking overslaan. Gelukkig liep de wedstrijd goed op schema en kon ze bij de prijsuitreiking aanwezig zijn. En dat was maar goed ook, want ze mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen! Super gedaan Nynke!
...

View on Facebook

6 months ago

DOS Dronrijp

Vandaag is het zover, vanmiddag naar de Trije om met de vrijwilligers de Trije te gaan versieren en de laatste voorbereidingen te gaan doen. Wij hebben er zin in, jullie ook? ...

View on Facebook

6 months ago

DOS Dronrijp

FK TOESTELFINALES 2018

Vandaag turnden Baukje Greidanus en Nynke Postma de toestelfinales waar ze zich eerder al voor geplaatst hadden. Baukje turnde netjes op sprong en werd hier 7e. Op balk begon ze heel goed, de koprol opsprong lukte en ook bleef ze staan met de radslag en losse rol, helaas moest ze met de pirouette de balk verlaten en eindigde ze als 8e op dit toestel. Nynke turnde sterk op vloer. Ze had de op een na hoogste D-score, maar het eindcijfer viel wat laag uit. Nynke werd 5e op vloer. Op haar favoriete toestel, de brug, turnde Nynke ook sterk. Hier haalde ze het brons! Goed gedaan dames!
...

View on Facebook

7 months ago

DOS Dronrijp

Ine Visser turnt goed op het Fries Kampioenschap turnen 19-05-2018

Inez was een beetje zenuwachtig in het begin, maar ze turnde een hele mooie wedstrijd in Leeuwarden en wist zich op elk toestel in de top 10 te turnen. Inez is van de 24 deelnemers op de 10e plek geeïndigd! Super goed gedaan!
...

View on Facebook

7 months ago

DOS Dronrijp
View on Facebook

7 months ago

DOS Dronrijp

Afgelopen zaterdag zijn er tijdens de training mooie beelden gemaakt door Ivo Nieuwendijk. De beelden zijn verwerkt in een kort filmpje waarin te zien is wat er zoal getraind wordt op dit moment. We zijn heel erg blij met het resultaat! Voor de mooiste kwaliteit, klik rechtsonderin op HD!

Voor meer mooie video's van Ivo kun je hem volgen op:
- Instagram: ivonieuwendijk
- Youtube: Ivo Nieuwendijk
...

View on Facebook

7 months ago

DOS Dronrijp

Wil jij ook doortrainen in de zomervakantie en nieuwe elementen leren? Er zijn al 75 aanmeldingen voor het turnkamp in Oldeberkoop, waaronder ook al wat leden van DOS! Ga jij ook mee naar dit super leuke zomerkamp? Dan zie ik je daar! Groetjes Femke🤸🏼‍♀️ ...

View on Facebook

8 months ago

DOS Dronrijp

Nynke Postma wint brons in Nieuwehorne!

Vandaag was de 2e plaatsingswedstrijd voor het FK van wedstrijdgroep 5. In de tweede wedstrijd deed Bente Kamminga mee in het niveau junior F. Bente turnde vandaag voor haar doen een goede wedstrijd. Ze turnt op een niveau wat nog net iets te moeilijk is, maar hierdoor hebben we wel uitdaging tijdens de training. Vandaag was dan ook het doel om haar eerste wedstrijd te verbeteren. En dat heeft ze vandaag gedaan door vandaag lef en doorzettingsvermogen te laten zien! Bente is als 20e geeïndigd.

In wedstrijd 3 deden senioren D Baukje Greidanus, Mariet Kaper en Nynke Postma mee. Mariet turnde vandaag 3 toestellen in verband met haar blessure. Vloer en brug gingen beide erg goed, maar waren nét niet genoeg voor plaatsing voor de toestelfinales. Baukje turnde vandaag iets minder dan de vorige keer, maar zij heeft de toestelfinales balk en sprong behaald. Nynke turnde vandaag sterk, er moet alleen nog gewerkt worden aan stabiliteit op balk. Nynke werd vandaag 3e en heeft zich daarmee geplaatst voor het FK turnen. Ook heeft zij zich geplaatst voor de toestelfinales sprong, brug en vloer!
...

View on Facebook