pietengym

Ben jij onze enthousiaste (toekomstige) gymnastiekleid(st)er voor kinderen in de leeftijd van 3-16 jaar. Wil jij met passie en plezier training geven? Zoek jij een functie voor 4 uren op de woensdagmiddag? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wie zijn wij?
Gymnastiek is de moeder van de sport, wordt wel eens gezegd. Wij zijn het daar van harte mee eens. Wij zijn een vereniging in Dronrijp en wij hebben 144 leden. Van kleuter tot volwassene kun je voor lessen bij GVDOS terecht. De lessen zijn allereerst gericht op het plezier in beweging. Bij DOS kun je recreatief bewegen, maar ook aan wedstrijdsport doen. Sommige leden doen zelfs mee aan de NK in hun discipline! Wij bieden kleutergym, recreatieve gym, volleybal, Jazz dance, wedstrijdsport turnen en wedstrijdsport groepsspringen. Iedereen is welkom!

De functie
We vragen per direct een enthousiaste trainer, die in staat is zelfstandig gymnastiekles te geven aan kinderen en ze te begeleiden op hun eigen niveau. De trainer is verantwoordelijk voor lessen waarbij een combinatie van spelende wijs presteren en kindgerichtheid centraal staat.

Opleiding:
KNGU licentie niveau 3 turnen of vergelijkbaar.

Interesse?
Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team van trainers, met daarnaast meehelpende enthousiaste ouders en een actief bestuur? En herken je jezelf in het bovenstaande functieprofiel? Laat het ons weten en solliciteer!

Je sollicitatie kun je richten aan Gymnastiek Vereniging DOS email: ekpr@xs4all.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:
Ellen Kuipers: 0613549440